background
Tjenester

Tjenester

TAKSERING & VERKSTED

TAKSERING

Assuransetakst

Assuransetakst / forsikringstakst brukes i forsikringsøyemed, og skal gjenspeile  en gjennomsnitlig detaljistpris / nypris i markedet. Taksten inneholder en beskrivelse av gjenstanden, som også tjener til identifisering.

Skiftetakst

Skiftetaksten brukes til oppgjør av dødsbo, offentlig skifte. Skiftetaksten er den mest omfattende taksten, og inneholder både verdien av gjenstanden som ny (assuransetakst/nypris), et anslag om hva gjenstanden kan selges for som brukt, og skrapverdien (prisen man kan regne med å få for materialet den er laget av).

Salgstakst

En salgstakst angir hva gjenstanden ansees å kunne selges for som brukt / "second hand". Vi angir også nypris / assuranseverdi, samt en tilstandsrapport.

Takstpriser

Ring oss, eller send en mail.

VERKSTED

Reparasjoner

Verkstedet utfører idag smykkereparasjoner både for gullsmedforretninger og privatkunder. Arbeidet utføres raskt, rimelig og med en faglig ekspertise som kun kan opparbeides gjennom lang erfaring. Vårt spesialfelt er isetting/fatting av diamanter og gullreparasjoner.  NB! Henter og leverer om ønskelig i Oslo- og Folloområdet.

 

 

Design / Omarbeidelser

Vi utfører spesialarbeid utifra bilder, tegninger eller skisser. Omarbeidelser fra gammelt gull til kjeder og armbånd med høy kvalitet. For modelltyper, se kjedevarer i linken "Nye varer".

Gravering

Vi utfører maskingravering / innskripsjoner på eget verksted, også innvendig i ringer. Håndgravering formidles.

Reparasjonspriser

Ring oss, eller send en mail.